Welkom op het 2unboss-services platform voor Aangenaam samenwerken,
sharing, inspiratie, innovatie en samenwerking

Het services-platform is de marktplaats en community voor Service partners en klanten. In het ecosysteem werk je integraal samen aan projecten en ontwikkelen we samen het service aanbod voor klantorganisaties.

Integraal aanbod

Wij vinden het gaaf om samen met partners organisaties en mensen een integraal aanbod van tools en services te bieden om te vernieuwen en te innoveren, zelf regie en eigenaarschap te nemen, talent te ontwikkelen en duurzaam te veranderen zodat organisaties en mensen wendbaar en weerbaar zijn en slim transformeren naar het nu en de toekomst en doorlopend inspelen op kansen.

Toekomstbestendig samenwerken

Als netwerk helpen wij organisaties vanuit onze eigen dienstverlening en het vernieuwingsplatform voor organisaties en een WerknaarWerk Transfer Hub voor mensen. Wij leveren samen on-line en off-line een platform met toolbox en services op het gebied van verander management, innovatie, strategisch talent, HR en loopbaan management, coaching, leiderschap en team ontwikkeling, skill training, outplacement, werving en selectie, inlenen, social community building of data intelligence.

Doe mee als service partner in het 2unboss ecosysteem.

Meld je aan voor de masterclass waarin je wordt getraind in het aanbieden, werken, toepassen van je eigen service in de 2unboss toolbox en platform.

Kijk voor mee informatie ook op https://2unboss.today

Framework for professionals in the new people management industry.

nl_NLDutch